23 Oct 2012

Нови регистарски таблички

532 Comments

Центарот за возила – Струмица, има за задоволство да ги извести своите комитенти дека започна со нормално менување на регистарските таблички. Според новиот закон истите се менуваат со регуларна обнова на регистрација на возило.

[top]

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com